Blote voeten wandeling

Vanmorgen wandelde ik op het Mantingerzand. Halverwege deed ik schoenen en sokken uit. Ik wandelde op blote voeten, het zand voelend, vochtig dan weer warm, het gras, prikkende takjes. Het was zo heerlijk.

Kom, ga met me mee: ga mee wandelen op blote voeten en laat moeder aarde je voeten kussen en je voeten moeder aarde kussen. Alles zakt naar de aarde en de aarde komt in jou. Wonderlijk, zo’n Blote-voeten-stilte-wandeling …

Advertisements
Posted in Blote voeten wandeling | Leave a comment

Dieren leren ons Stilte

Tijdens de Stiltetraining wordt met 2 honden gewerkt. Dieren leven volkomen in het nu en kunnen ons brengen naar de Stilte in ons. Dat doen we tijdens de Stiltetraining.

Posted in Aandachttraining, Dieren en Stilte, I Am, Mindfulness, Stilte, Stiltetraining, Stressreductie, Zijn | Leave a comment

Zijn in Stilte

Helemaal aanwezig zijn bij waar je mee bezig bent en in contact met je lichaam zijn, is het geheim van Stil Zijn. In de Stiltetraining doen we dat.

Posted in Aandachttraining, Eckhart Tolle, I Am, Mindfulness, Stilte, Stiltetraining, Zijn | Leave a comment

Het moeilijkste zeggen vanuit Stilte

Verbonden met de diepe Stilte in jou, is het mogelijk de moeilijkste dingen te zeggen, in rust, in verbinding. In de Stiltetraining doen we dat.

Posted in Aandachttraining, Mindfulness, Stilte, Stiltetraining, Stressreductie, Woorden in stilte | Tagged | Leave a comment

Investeren in Stilte

Investeren in je innerlijke Stilte, een paar dagen stil-staan bij de Stilte in jou, levert ten diepste meer vrede op, dan blijven investeren in materiële zaken. In de Stiltetraining investeren we in innerlijke Stilte.

Posted in Aandachttraining, Mindfulness, Stilte, Stiltetraining | Leave a comment

Weten geeft Stilte

Als je je bewust bent van je innerlijke stilte en daar verbinding mee hebt, reageer je niet vanuit je verstand op het verhaal van een ander. Je reageert vanuit de diepe innerlijke stilte die in je ligt. Dat diepe Weten kan aan de oppervlakte komen tijdens de Stiltetraining.

Posted in Aandachttraining, Eckhart Tolle, Mindfulness, Stilte, Stiltetraining | Leave a comment

Delen in Stilte

Stil en vol aandacht zijn voor wat de ander met je deelt, is een enorm geschenk voor jou en de ander. Tijdens de stiltetraining doen we dat.

Posted in Aandachttraining, Mindfulness, Stilte, Stiltetraining | Leave a comment

Wandelen in Stilte

Als je met je hele aandacht bent bij de stap die je zet, de aarde onder je voeten, de wind door je haren, is er stilte. Tijdens de Stiltetraining beoefenen we dat.

Posted in Aandachttraining, Mindfulness, Stilte, Stiltetraining | Leave a comment

Spreken vanuit Stilte

In verbinding met je innerlijke stilte, zijn de woorden die je spreekt, stiller, dieper en krachtiger. Je ervaart dit tijdens de Stiltetraining.

Posted in Aandachttraining, Mindfulness, Stilte, Stiltetraining, Woorden in stilte | Leave a comment

Ervaar in Stilte

Als je je volledige aandacht op de bloem richt, is er geen denken. Er is alleen de ervaring van de bloem. Dat doen we meerdere malen in de Stiltetraining.

Posted in Aandachttraining, Eckhart Tolle, Mindfulness, Stilte, Stiltetraining | Leave a comment